It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

KillingMoon: Ja poczekam... Mam nadzieję, że cena stanie się jeszcze przystępniejsza albo... 4-6 trafi z Amazona ;)
Nie wiem dlaczego ale czuję, że do roku czasu.. trafi.

Chociaż zawsze mogę się mylić i może nie trafić. Także proszę nie wierzyć w moje przepowiednie :P
KillingMoon: Ja poczekam... Mam nadzieję, że cena stanie się jeszcze przystępniejsza albo... 4-6 trafi z Amazona ;)
pawel-t: Nie wiem dlaczego ale czuję, że do roku czasu.. trafi.

Chociaż zawsze mogę się mylić i może nie trafić. Także proszę nie wierzyć w moje przepowiednie :P
Mnie się to myślenie podoba :) Nie spieszę się nigdzie, mogę spokojnie poczekać.
Lipiec 2026

02.07
CyClones (GOG)

09.07
Still There (GOG)
Regular Factory: Escape Room (GOG)

16.07
Framed Collection (GOG)

23.07
Mystic Academy: Escape Room (GOG)

30.07
Zoria: Age of Shattering (GOG)
Weakless (GOG)
KillingMoon: Lipiec 2026

02.07
CyClones (GOG)

09.07
Still There (GOG)
Regular Factory: Escape Room (GOG)

16.07
Framed Collection (GOG)

23.07
Mystic Academy: Escape Room (GOG)

30.07
Zoria: Age of Shattering (GOG)
Weakless (GOG)
Wiesz jaki nasuwa mi się pytanie..
Podoba mi się, że jest Zoria: Age of Shattering, bo zdejmę ten tytuł z listy życzeń. W Still There grałem tak dano temu, że już nie pamiętam dobrze, o co tam chodziło, ale grę polecam jako indyka psychologicznego. Zaś Framed Collection niestety kupiłem od razu, jak tylko się pojawiło na GOG-u, polecam miłośnikom dynamicznych puzzli.

I to by było na tyle.
KillingMoon: Podoba mi się, że jest Zoria: Age of Shattering, bo zdejmę ten tytuł z listy życzeń. W Still There grałem tak dano temu, że już nie pamiętam dobrze, o co tam chodziło, ale grę polecam jako indyka psychologicznego. Zaś Framed Collection niestety kupiłem od razu, jak tylko się pojawiło na GOG-u, polecam miłośnikom dynamicznych puzzli.

I to by było na tyle.
Dziękuję bardzo. Głos eksperta zawsze warty posłuchania <⁠(⁠ ̄⁠︶⁠ ̄⁠)⁠>
pawel-t: Dziękuję bardzo. Głos eksperta zawsze warty posłuchania <⁠(⁠ ̄⁠︶⁠ ̄⁠)⁠>
Dziękuję bardzo! Choć nie mogę się zgodzić na nazwanie ekspertem :)
pawel-t: Dziękuję bardzo. Głos eksperta zawsze warty posłuchania <⁠(⁠ ̄⁠︶⁠ ̄⁠)⁠>
KillingMoon: Dziękuję bardzo! Choć nie mogę się zgodzić na nazwanie ekspertem :)
Ależ nalegam! :P

Ja za to zauważyłem, że dwie partie rzutów kodów przespałem (w sensie nie cały miesiąc ale jak dodali to, czy tamto).

Chyba sobie alarm ustawię na koniec miesiąca czy coś, bo aż smuteczek...

Najbardziej boli, że GOG, bo z wszystkich platform chyba najbardziej polubiłem mieć je tu - chyba dobry znak :)
Zabawne, bo też przespałem jeden kod. Ale będę polował na CG - może się uda odzyskać ;)
Ja się za późno obudziłem niestety :( No ale cóż własna głupota kosztuje :P
pawel-t: Ja się za późno obudziłem niestety :( No ale cóż własna głupota kosztuje :P
Kody na Amazonie lubią się powtarzać. Więc może wrócą jak Mafia... :)
pawel-t: Ja się za późno obudziłem niestety :( No ale cóż własna głupota kosztuje :P
KillingMoon: Kody na Amazonie lubią się powtarzać. Więc może wrócą jak Mafia... :)
To jest ten moment kiedy to lubię ◉⁠‿⁠◉